Câini care nu cresc sau nu vărsă – Rase potrivite pentru apartament

Câini care nu cresc sau nu vărsă

Rase mici de câini care rămân mici

Atunci când alegi un câine care să trăiască într-un apartament, este important să iei în considerare dimensiunea acestuia. Câinii care nu cresc sau nu vărsă sunt ideali pentru spații restrânse, iar unele rase mici sunt alegerea perfectă pentru această situație. Iată câteva rase de câini mici care rămân mici:

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier-ul este una dintre cele mai populare rase de câini mici, iar pentru bunăstarea lor, este important să le oferi un mediu potrivit pentru dimensiunile mici ale acestora. Acești câini sunt jucăuși, afectuoși și pot fi ușor de îngrijit. De asemenea, Yorkshire Terrier-ii sunt toleranți la firițele și zgomotele obișnuite ale unui apartament, făcându-i ideali pentru viețuirea în spații mici.

Bichon Frise

Un alt câine de talie mică care se potrivește perfect într-un apartament este Bichon Frise. Acești câini sunt energici, prietenoși și adoră să fie în centrul atenției. Datorită dimensiunilor lor mici, Bichon Frise-ii se simt confortabil în apartamente și sunt cunoscuți pentru blana lor care nu lasă păr. Aceasta îi face buni tovarăși pentru cei care sunt alergici la părul de animale.

Rase de câini care par mici, dar pot crește considerabil

Unele rase de câini, deși par mici la început, pot crește considerabil odată ce ajung la maturitate. Este important să iei în considerare acest aspect atunci când alegi un câine pentru un apartament, deoarece spațiul limitat ar putea deveni problematic odată ce câinele crește. Iată câteva rase de câini care par mici, dar pot crește considerabil:

Bedlington Terrier

Bedlington Terrier este o rasă de câine cu o blană curgătoare și un aspect adorabil. Cu toate acestea, acești câini pot ajunge la dimensiuni surprinzător de mari odată ce cresc. Deși sunt toleranți la viața în apartament, proprietarii ar trebui să ia în considerare faptul că acești câini mici, dar care cresc, ar putea avea nevoie de mai mult spațiu în comparație cu alte rase de talie mică.

Affenpinscher

Affenpinscher-ul este o altă rasă care poate părea mică în stadiul de pui, dar care poate crește considerabil. Deși sunt curajoși și plini de energie, acești câini pot ajunge la dimensiuni care ar putea face dificilă viața într-un apartament mai mic. Este important să iei în considerare faptul că acești căței adorabili ar putea avea nevoie de mai mult spațiu pe măsură ce cresc, în comparație cu alte rase de câini mici care rămân mici.

Sfat
ExpertAnimal
Află care sunt rasele potrivite de câini care nu cresc sau nu vărsă. Descoperă care rase sunt ideale pentru apartament. Citește acum!
Scroll to Top